ВПЛИВ СТРУКТУРНИХ ТА ФІЗИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ В ПРОЦЕСАХ ПРИГОТУВАННЯ РІДКИХ ПАЛИВ
Ключові слова:
емульсія, подрібнення, крапля, дисперсна фазаАнотація
У статті описується вплив різних чинників на процес подрібнення крупних крапель дисперсної фази емульсії. Наводяться регресійні рівняння для розрахунку критичної відстані між краплями, при якій динамічна дія з боку дрібної краплі може призвести до дроблення крупної частки, а також для розрахунку часу протікання даного процесу.Посилання
Долинский А.А. Дискретно-импульсная трансформация энергии в адиабатно вскипающем потоке / А.А.Долинский, Б.И.Басок // Промышленная теплотехника. – 2001. – Т.23. –№4-5. – С.5-20.
Павленко А.М. Кинетика испарения в процессах гомогенизации / А.М.Павленко, Р.А.Климов, Б.И.Басок // Промышленная теплотехника. – 2006. – Т. 28. – №6. – С.14-20.
Климов Р.А. Особенности возникновения динамических разрушающих сил при вскипании эмульсий // Збірник наукових праць ДДТУ: (технічні науки) / Дніпродзержинськ: ДДТУ. – 2011. – Випуск 1 (16). – С.159-162.
Хартман К. Планирование эксперимента в исследовании технологических процессов / Хартман К. – М.: Мир, 1977. – 552с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2017-08-29
Номер
Розділ
Теплотехніка. Теплоенергетика